Top Current Affairs for freshlivejobs 20th July

1) Recently who has declared the global health emergency in which Country ? : Answer: Congo

2) Who is the 76th country that has recently joined the ISA? : Answer: Palau

3) Recently, Nelson Mandela international day was celebrated? Answer: July 18th

4) In which state has the Dibang Multipurpose Project been approved recently? : Answer: Arunachal Pradesh

5) Who has recently become the second richest person in the world? : Answer: Bernard Arnolt

6) According to a recent Brand Finance India report, who is Indias most valuable brand? : Answer: TATA

7) Recently the ADB has estimated the percentage of Indias GDP growth for FY 2020. : Answer: 7%

8) Which medal has Anish Bhanwal won the ISSF Junior World Cup recently : Answer: Gold

9) Which medal has won by Hima Das in Tabor atheletics recently : Answer: Gold

10) Who will host the Himalayan state conference recently? : Answer: Uttarkhand

11) In which state will the internet Partner programs be expanded recently: Answer: Punjab and Odisha

12) Which state government has recently increased the financial assistance for the families of  martyrs: Answer: Mahrashtra

13) In which country was the foundation stone of Baba Guru Nanak Dev University Located? : Answer: Pakistan

Back To Top